tiistai 12. elokuuta 2008

MÄMELKEINPYÖRRYIN!

Tänään se odotti mua eteisen lattialla kiltisti muun postin kanssa.
SAY:N EKA PAKETTI!

Kuori oli kauniisti koristeltu leimoilla, ja tuntu just sopivan kokoselta sisältääkseen läjäpäin yllätyksiä :) Ja mitä sieltä löytykään, erilaisia ihania korttipohjia, sarja mielettömän kauniita koristeltuja sydämiä, kuviollisia kirjaimia, teippiä, lajitelma erivärisiä haaranastoja, käsintehtyä kardemummalla ja sahramilla maustettua Etelä-Afrikkalaista suklaata (joo, oikeesti!). Eikä siinä vielä kaikki, vaan Say oli kirjottanut kirjeen, oikean kirjepaperille kaunokirjoituksella ja ajatuksella tehdyn kirjeen! Sellasta en oo moniiiiin vuosiin saanu. Olin ihan häkeltyny!


Paketissa oli myös tälläinen kaunis, itsetehty "juttu". Ajattelin sen ensin olevan kortti, mutta takana on eräänlainen ripustuskoukku, niin kertokaa te nyt mulle, että onks tää sellanen "juttu" jota kutsutaan decoksi? Vai onko tälläisellä askartelulla joku nimi? On nimi tai ei, niin ihana se on! Mietin sille tarkan sijoituspaikan. Toivoin Sayltani ideoita ja vinkkejä askarteluun ja niitä sain heti tässä ekassa lähetyksessä.

Kyllä myönnän, että paljon on meikäläisellä opittavaa, mutta luulempa, että juuri tältä Saylta saan tähän tilanteeseen kaikkein eniten ja parhaiten; Uutta ajateltavaa ja askarreltavaa!

Kiitos SAY, jos oisin ite saanu valita, oisin valinnu juurikin Sinut!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jos takana on ripustus koukku eikös se sitten ole taulu?? =)Mää ainaskii luulen niin??

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Olen todella liikuttunut... olen iloinen siitä, että pakettini ilahdutti Sinua noin paljon! Se kortti, jossa on takana ripustin ei ole deco. Tämä tuotokseni oli ihan vaan "hihasta vedetty" juttu, halusin tehdä Sinulle jotakin erilaista. Deconkin lähetän, jotta näet miltä sellainen näyttää ja kenties vielä innostut niistäkin! t. Saysi

milla kirjoitti...

:)
Mulle saa tosiaan ihan vääntää rautalangasta näitä juttuja, niin jonain päivänä opin vielä puhumaan "askartelukieltä" ja käyttämään oikeita nimiä asioista, vaikkei niillä kai niin väliä ole verrattuna niihin asioihin joita saa aikaan :)
Kaikki termistö vaan helpottaa keskustelua muiden kanssa.