sunnuntai 27. heinäkuuta 2008

Piiitkä viikonloppu






Perjantaina oli vapaapäivä! Jee!
Olin puistoretkellä Adan, Jamin, Sarin ja Vauvan kanssa. Puiston vesiallas oli täytetty, joten lapset kahlaili altaassa, ja me Sarin ja vauvan kanssa istuskeltiin altaan reunalla. Lepposa aamupäivä!



Tähän asti oon harmitellu, että Thaimaasta mukaan tarttunut rusketus on häipyny taivaan tuuliin Suomen sateisessa kesässä, mutta nyt tuli todennettua, että ehkä siitä on vielä vähän sävyä jäljellä :)
En tiedä pitäiskö tota kutsua väri- vai sävyeroks?







Sari oli reippaana taiteillut mulle omat kämmekkäät, ihanaa vihreää lankaa.

Piti heti illalla kokeilla niitä Riihimäen kesäterassiteatterissa.


Terssiteatterissa oli VIT:n revyy "Käly selän alla".

Tosi hauska! Sai nauraa vedet silmissä. Jos ootte joskus käyny Lintsin UIT:n näytöksissä, ni tää oli vähän samaan tapaan tehty show, musiikkia ja sketsejä. Puoltoista tuntia naurua :D

Lauantaina kun vihdoin kotiuduin Riihimäki-Tervakoski turneelta, mentiin Kaisan, Hannan ja lasten kanssa Rannalle, tais olla eka kerta tänä kesänä. Ei, en nyt sentään uinu, ei kaikkee samalla kertaa, mut lapset ui ja me Hannan kanssa saatettiin ottaa muutama siideri. Kaisa oli meiän kaikkien vahtina.
Illalla päädyttiin Hannan kanssa lähikuppilaan laulamaan Karaokea. Se ei oo mun bravuurilaji, mutta hauskaa oli jokataoauksessa, vedettiin monta biisiä erilaisilla kokoonpanoilla.
Voi olla, että meni taas aamutunneille ennenku kotio selvis.
Jäipä konttitori tänä sunnuntaina väliin, harmi vaan!
Tänään ois työilta, eiku eväiden laittoon.

Ei kommentteja: