sunnuntai 20. heinäkuuta 2008

Konttitorilla


Vermon kirppiksellä oli jälleen hyvä kirjapäivä.

En edes yritä esittää lukevani hienostuneita taidekirjoja, vaan lempilukemista on hömppäkirjat. Harry Pottereista rakkausromaaneihin.

Ostovimmassa ei taas tullu ajateltua sitä suurinta ongelmaa, TILANPUUTETTA! siis kirjoja ei mahtuis enää yhtään, mihinkään! No ostimpa siis vaan 12 kirjaa. Titi Nalle-kirja (20snt) menee kummitytölle ja Keisarikunta cd (1€) äitille. Sattupa kerranki tuuri, Ostin ton Titikirjan ja näin parin pöydän päässä toisen samanlaisen, hintaan 2 euroa!! Melkosesti säästin, sillä oisin siitä sen kaks euroakin maksanu, kummityttö on senverran kova Titi Nalle -fani, että tiedän kirjan olevan kovasti haluttu.


Muistattekos vielä Hullu Luokka-sarjan. Ala-aste ikäsenä sitä on tullu luettua, ja muistan siitä pitäneeni, siinä tapahtu just oikeita jänniä asioita sen ikäselle, ihastumisia ja vihastumisia, muistan jopa ite yrittäneeni kirjottaa tarinaa luettuani noi kirjat. Yheksällä eurolla irtos koko sarja.

Pikku Vampyyritkin on lapsuuden juttuja, viime viikonloppuna ostin kahella eurolla kaks ja tänään samoin. Niinku sanoin, en kerää hienostuneita kirjoja, jotka näyttää hyllyssä hyviltä, vaan panostan "tunnearvoon"...

1 kommentti:

kristiina kirjoitti...

Pistähän se meidän kinttukuva blogiisi, että mieskin näkee kun sille asiasta kehuskelin ;)

Ja kiitos kivasta puistopäivästä :)