keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Onni on...

...hyvä kampaaja

Hiuksissani on yksi... tai useampia... pigmenttinsä menettäneitä yksilöitä. Nuo harmaat karheat karvat ärsyttävät äärimmäisen paljon! Kun laittaa hiukset ponnarille, niin tuosta se menee/meni, vasemmalta ohimolta, harmaa raita. Niitä värinsä menettäneitä oli siinä ehkä kolme kappaletta, ja se harmaus näkyi sen kaksi senttiä, mitä sitä värjäämätöntä juurikasvua oli ehtinyt tulla, mutta viime päivinä en voinut enää muuta, kuin tarttua kulmakarvaväriin ja harjaan, ja sutasta ne piiloon, joka aamu. Niimpä sitten eilen varasin ajan kampaajalle, ja tänään, 85 euroa vähempi varaisena, voin jälleen katsoa peiliin näkemättä noita kolmea paholaista!

Hiukset on nyt leikattu, värjätty ja raidoitettu, ja olen lopputulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Kampaajani on loistava, oman alansa ammattilainen!

Kampaajani myös jaksoi kiltisti rypistellä hiukseni kuiviksi, jolloin luonnonkiharat ovat parhaimmillaan, kiiltävät ja selkeät, eikä hamppuiset kuin peikonper*e, niinkuin yleensä... Sen kun viitsisi itekkin aina tehdä...

1 kommentti:

kristiina kirjoitti...

:D täällä on käynyt sensuuri :D

Mutta ei mitään hätää. Ei sillä nappi asialla ole mikään kiire. Hoidat muut asiat rauhassa alta pois. Napeista ei tarvii ressata, tarjous pysyy voimassa kyllä :)