tiistai 3. kesäkuuta 2008

Terkut Pärnusta



Oli ihana reissu! Lämmintä ja


aurinkoista vai aurinkoista ja lämmintä... Kävin jokatapauksessa meressä uimassa, talviturkki on heitetty 31.5.





Pärnu oli vielä hiljainen ja rauhallinen, turistikausi on vasta alkamaisillaan.. ruoka oli hyvää ja juoma kylmää. Käveleskeltyä tuli ainaki 10 km päivässä pitkin kyliä. Tää oli kolmas retki Pärnuun, ekan kerran kävin siellä n. 7 vuotta sitten.. Huomaa, että turistivirtojen mukanaan tuoma raha on muuttanut kaupungin ilmettä, taloja on laitettu ainakin julkisivulta parempaan kuntoon ja teiden pintoja on paranneltu kuljettavaan kuntoon. Virolainen asiakaspalvelu ei yleensä näin suomalaisesta näkökulmasta oo aina välttämättä niin ystävällistä, mutta Pärnussa myyjät ja tarjoilijat ja tavalliset kadunkulkijat jaksoivat kyllä hymyillä ;) jäi hyvä mieli!





Kylpylähotellissa kun kerran oltiin, niin kävin hoidattamassa jalat kesäkuntoon ja värjäytin ripset ja kulmat, notta ny kelepaa.


Tuliaisiks (itelle tietty) ostin jotain askartelutarvikkeita, korttipohjia (kirjakaupasta 15kr iso pussillinen) ja koristuksia kortteihin (koristukset paikallisesta Tiimarista) ja löysinpä myös alesta ihanan laukun, kullanväristä mulla ei vielä ollukkaan...




Mutta...koska matkailu avartaa... lähempä tästä pakkaamaan laukkua Pattayalle,

ai koska meen?

-no HUOMENNA!!!!

1 kommentti:

kristiina kirjoitti...

Onnea uuteen blogiin! :) Ja hyvää lomaa! Palataan asiaan kun kotiudut ;)